Συναυλία στο θέατρο της Ρεματιάς

4/6/2015

 Χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν χθες Τετάρτη 03/06 το Θέατρο της Ρεματιάς Χαλανδρίου και τους γύρω δρόμους για να παρακολουθήσουν τη συναυλία «Μέσα από τις στάχτες» που οργάνωσε ο Δήμος Χαλανδρίου.
Ο εμπρησμός που κατέστρεψε το θέατρο στις 18/05 δημιούργησε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης από πολίτες που με την παρουσία τους τις τελευταίες μέρες δήλωσαν ότι «ο πολιτισμός δεν καίγεται».
Πολύ σύντομα η οργή μετατράπηκε σε πείσμα.
Μέσα σε ελάχιστες μέρες οι εργαζόμενοι του Δήμου, της Περιφέρειας, με τη συνδρομή εκατοντάδων εθελοντών ξανάφτιαξαν το στολίδι της πόλης μας.
Ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος μίλησε στους θεατές από καρδιάς:
Τη συναυλία παρακολούθησαν: οι υπουργοί Ν. Βαλαβάνη, Π.Σκουρλέτης Θ. Φωτίου, Κ. Ήσυχος, Ν. Ξυδάκης, Ν. Στρατούλης, Γ. Τσιρώνης, Ν. Τόσκας, ο αντιπεριφερειάρχης βόρειου τομέα Αττικής Γ. Καραμέρος, οι βουλευτές Β. Κατριβάνου και Χ. Καφαντάρη, ο αντιπρόεδρος της Βουλής
Γ. Μπαλάφας, ο Γ.Γ. του υπουργείου πολιτισμού παιδείας & θρησκευμάτων Χασάπης Δ., ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ Β. Σιώμος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Βριλησσίων «Δράση για μια άλλη πόλη» Γ. Τσούτσιας, οι τέως δήμαρχοι Δήμου Χαλανδρίου  Γρ. Ζαφειρόπουλος και Γ. Κουράσης, ο δήμαρχος Βριλησσίων  Ξ. Μανιατογιάννης, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Α. Βασιλόπουλος, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Χαλανδρίου

Αν ξεχάσαμε κάποιον ας μας συγχωρέσει, ο κόσμος ήταν πάρα πολύς …